Kanlux SA este unul dintre cei mai importanti producatori de corpuri de iluminat si echipamente electrice din Polonia. Activitatea inceputa ca si companie mică de familie, înregistrată în anul 1989, a crescut în 32 de ani de activitate la rangul de companie multinationala, avand in acest moment cateva sute de angajati. Compania are in vedere extinderea în mod constant a rețelei de parteneri de vânzări, atât în Polonia cât și în străinătate. In programul de dezvoltare avut pentru pietele externe Kanlux SA, a deschis in prima faza filiale in Republica Cehă, Slovacia si Ungaria, iar mai apoi extinzandu-se in România, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Germania, Franta, UK și Italia. În prezent, oferta de produse a companiei este disponibilă în peste 40 de țări, atat din Europa, precum si în țări îndepărtate ca Bolivia, Gabon și Australia.

Kanlux SA oferă clienţilor săi o gamă largă de soluţii moderne de iluminat concentrate în jurul a şase categorii de produse: iluminat arhitectural, iluminat exterior, corpuri de iluminat pentru locuinte, surse de iluminat, echipamente electrice și dispozitive de siguranta modulare. În total portofoliul Kanlux cuprinde peste 3500 de produse.

Implementând noi produse, îmbinăm inovativitatea și funcționalitatea, luând în considerare eficienţa și fiabilitatea acestora, astfel încât să servească cel mai bine activităţii zilnice a tuturor utilizatorilor. Monitorizăm în mod constant tendințele globale și tehnologiile moderne, iar produsele noi pe care le introducem sunt supuse unor teste stricte în laboratorul Kanlux dotat cu instrumente de măsură de cea mai nouă generație.

In anul 2004 compania Kanlux SA a obţinut certificatul ISO, care certifică faptul că societatea are implementat un sistem de management al calităţii în conformitate cu cerinţele ISO 9001: 2000 în domeniul importului și distribuţiei de articole de iluminat si instalații electrice. Activitatea companiei a fost recunoscuta pe scară largă, prin acordarea de numeroase premii și distincții.

În calitate de companie care operează pe piețele globale și în conformitate cu motto-ul „mai mult decât lumină” Kanlux SA se angajează în punerea în aplicare a politicii de afaceri responsabile și ecologice. Acest lucru înseamnă că societatea se dezvoltă în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare din țările în care operează, respectând în același timp procedurile de conservare legate de protecția mediului, precum și introducerea unor măsuri care să ofere angajaților cele mai înalte standarde de muncă și posibilitatea de dezvoltare personală și profesională continuă.

In Romania Kanlux este inregistrata la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice, avand numarul RO-EEE-1902-2021-05-25. In actiunile de gestionare si reciclare a deseurilor Kanlux colaboreaza cu principalele organizatii autorizate din acest domeniu.